Het is niet toegestaan deze afbeelding te gebruiken zonder toestemming van Wietzenu Photography

Wie of wat is Wietzenu Photography?

Over mij

Hallo, ik ben Wietze Brandsma en leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn fotografie website.

Fanatiek fotograaf en natuurliefhebber, gek van vliegtuigen en ander vliegend materieel, brandweer, vissen, computer, ja eigenlijk iets teveel hobby's. Maar door mijn liefde voor fotografie kun je veel hobby's en je werk vaak prima combineren.

Ik ben erachter gekomen dat mijn database zich al heel erg aan het vullen is met ontzettend veel en mooi beeldmateriaal. Dan komt de vraag: "Wat doe je daar nu mee?" Nou, op de eerste plaats deel ik een foto op de socials (Insta, Facebook of Twitter) maar ik wilde iets anders. Dat is dan ook de reden dat ik speciaal voor al deze prachtige foto's (en toekomstige) een eigen website ben gaan bouwen.

In het menu kun je in fotobox een breed scala aan thema's vinden zoals:

Natuurfotografie, dierenfotografie, hulpverlening, maar ook foto's die gemaakt zijn in een studio of met gebruik van externe lichtbronnen zoals studioflitsers of vast-licht opstelling kun je hier vinden.

Alles in Zwart-Wit

of de pagina: uit- en toegelicht waar extra info bij de foto wordt gegeven.

Wietzenu Photography

Foto's vertellen altijd een verhaal

kijk en luister

Voor mij is fotografie een leuke manier om iedereen te kunnen laten genieten van de mooie beelden om ons heen. Door bewust te kiezen voor een specifieke hoek of de situatie observeren om te komen tot een sprekende compositie. Dat kenmerkt zich wel tot mijn manier van foto's maken.

Wat voor foto's ik zoal maak

natuur- en landschappen

Macro

Opzoek naar dat mooie detail

Vliegtuigfotografie

De passie voor mooie vliegtuigen blijft

Straatfotografie

Er is vaak veel te zien maar we lopen er soms zomaar aan voorbij "streetart".

ontwikkeling

Als achtienjarige (1993) mijn eerste spiegelreflex camera gekregen vanaf dat moment en vele fotorolletjes later heb ik mijn eigen manier voor het maken van foto's ontwikkeld. Spelen met het licht en kijken naar details. Mezelf de vraag stellen bij een foto: klopt dit met het beeld wat ik zag en wilde laten zien?

In de loop van de jaren heb ik veel geleerd en heb ik menig lesboek versleten en kennis van andere fotografen opgedaan wat mijn eigen ontwikkeling alleen maar ten goede is gekomen.

Naast fotografie heb ik veel ervaring in het gebruik van een aantal programma's zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. Naast het maken van mooie foto's bieden deze programma's de tools om ze te kunnen ontwikkelen tot wat ze zijn. Dus ook qua vormgeving kan ik de foto's gebruiken.

Je ontwikkelt je eigen style

dit is de mijne

Welkom op mijn website en ik hoop dat je net zoveel plezier beleefd naar het (be)kijken van mijn foto's zoals ik heb met het maken van alle foto's.

Wietze Brandsma

Wietze Brandsma

Fotografie Sanita

In samenwerking met

Fotografie Sanita